Home » baju kurung moden versi pertunangan

baju kurung moden versi pertunangan

setelah sekian lame aku mencari... mencari ape erk?? cari idea tuk update entry kott.hihii..tapi tak jumpe2.dah naik poning kopalo den ni hah.. last2 time dok belek-belek pics lam gallery fon aku yang tak berape nak canggih ni, terjumpe gambor lama .. lepas tuh terfikir pulak,lame jugak tak upload pics dalam belog ni.(sebabnya gamba ambe tak secantik gamba org len) lahaii kesiann kan. huhu..maklumlah kita ni bukan suka tunjuk-tunjuk muke kiter yang tak berapa nak lawa nih.
Tapi yang sebenarnya tadi tengah borak-borak dengan mama pasal baju petunangan aku nanti. yang specialnya baju tuh my mum yang jahit sendiri.maklumlah my mum ni dah sedia amik upah jahit baju..hehe. untung taw sapesape yang ber'mak kan tukang jahit. well kite taklah malu sangat time nk buat baju design yang agak pelik  kan.hhaha. so baju tuh baru je siap tadi.actually tak siap sepenuhnya,aku pon sempat fitting jugak kejap tadi. hoho..
imageimage
tadaa.. kitew wat baju kurong moden jew.. santekk tak,, hehew~

actually aku suka sangat dengan baju ni..now i'm so happy..

maka tercipta lah gamba nih.. sementara camera still on, aku pon tanpa segan silu, klikk. n klikk sekali lagi..
*maaf di atas kekotoran background yang mungkin mencalarkan pemandangan mata anda. (cehh. poyo je lebih)

hari ni agak gembira.. sebab: 1-baju tunang dah siap walaupon still ade masa lebih kurang 2 minggu. hoho. 2-esok cuti.yeahh..

✿ Kalau Sudi, Sila Lah Komen.. Wink2 ✿

3 ulasan:

✿A I N A A✿ berkata...

amboi, siap tunjuk dah baju tunang dia.. hehehe.. sangat2 cantik! wahh nak bertunang dah dia, jgn lupa tunjuk gambar t

red jambu berkata...

hehe. tq. ok in sha allah ena.. ^^

~AmyLiana86~ berkata...

mmg betul2 minat pink nie..hehehe..comella dik..