Home » hidup kena diteruskan..

hidup kena diteruskan..

First, nak ucapkan Selamat Tahun Baru Cina especially untuk Blogger dan kawan kawan yang beragama Buddha khususnya, dan untuk warga cina amnya..laalalala (dah macam nak bagi ucapan kat atas pentas).. Korang korang perasan tak makin hari, makin cepat masa berlalu kan.tak tersedar pulak dah masuk Bulan Februari dah. rasa macam baru jer aku daftar Blogg tahun lepas..tapi malangya aku dah lupe tarikh hari pertama daftar,post Entry tuh sume. aduhh. Tapi takpe lah,lupe pon lupe lah.salkan sekarang aku dah punye ramai jugak kawan2 baru dekat Blog ni.Korang lah kawan kawan aku.hehe
Yelah, semakin hari, dunia ni makin berubah. ada yang makin kejam,makin maju, makin mundur,. humm nak bukti,bace je surat khabar tu haa.sume berita ade.Tapi kita memang tak nak lah kalau something yang buruk berlaku dekat fmly,or friends dan yang lebih buruk lagi, berlaku dekat kita kan. 
Yang aku nak cerita sekarang bukan lah cerita kedai kopi or what(HAHAHA), tapi 'sahabat' moden. dah berubah macam dunia berubah.Yang baik, berubah jadi jahat, yang prihatin jadi sampai hati, dan bermacam macam lagi lah..
hoho.. sebenarnya masa tak cukup tak update panjang panjang sebab hari ni bizi siket.. hoho..
nantikan entry yang seterusnya.. hiihi.. bye bye.
assalamualaikum 
                                         

✿ Kalau Sudi, Sila Lah Komen.. Wink2 ✿

3 ulasan:

✿A I N A A✿ berkata...

hehe selamat tahun baru cina bg yg menyambutnya dan selamat berholiday..

samalah kita, ena pun dah lupa tarikh bila ena mula berblog, tahun tahu la

Azhafizah Md Nor berkata...

ape pun boleh berubah.kene sentiasa bersedia.btw,thanks sudi datang ke blog fiza.

CikMunBlogger berkata...

kawan lah dengan semua orang dengan ikhlas . bersangka baik tuu penting . hilang satu kawan , mungkin dapat kawan yang baru yang lebih baik . kan ? :)