Home » dah lama tak jumpa benda ni...

dah lama tak jumpa benda ni...

betol,betol,betol...
memang dah lame tak makan seafood. ngeh3.yela.biase makan ikan je.jarang je dapat makan ketam,udang, whatever.. papepon,aku tetap bersyukur sebab still dapat menghirup udara, dapat melihat persekitaran.. PERINGATAN,JANGAN SESEKALI KITA MENYOMBONGKAN DIRI. menyombongkan diri, cam pelik je ayat tuh.kihkih..
lorh, semalam baru je dapat makan SOTONG MADU BAKAR.. sape pernah makan? ataupon ada yang still tak kenal? ok,rupenye cam ni.. :

Sebenarnya dah lame dok mengidam nak makan sotong bakar nie,maklumlah last dapat makan sotong ni masa kecik kcik dulu je. sekarang dah susah nak jumpa kott.. tengah tengah dok fikirkan mana nak cari benda, kebetulan aku ke kedai runcit, tuupp2 ternampak benda ni..wahh bersinar je mata aku mase tuu. hiihi.. then apa lagi, terus pegi dekat,and tengok harga.. makk haizz... tapi takpe lah. alang alang dah ada depan mata, beli jelah. kedai lain mungkin takde benda ni.

so dah abis perasaan ngidam aku nih. pas ni ape lagi lah nak makan pelik-pelik. k dah macam orang pregnant dah aku ni. siap ade ngidam lagi tuh. kahkah.. 
rasa Sotong ni best,manis,terasa madu tu.pas tu dia tambah lagi gegula atas badan sotong tu.. (saje nak buat awak2 terliur)

✿ Kalau Sudi, Sila Lah Komen.. Wink2 ✿

5 ulasan:

✿A I N A A✿ berkata...

kyaaaaaaaaaaa ena suka sangat benda ni.. ena kalau pergi ke lumut/pangkor je beli benda ni.. 3 sepuloh hinggit... kalau ade jual kat kedai mana2, takut nak beli, takut xsedap.. hahahahah boleh lah gitu

hana hadi berkata...

laaa.. ni ka sotong bakar. xtau nama. hana tau makan ja.. sedap makan ni. makan sekali nak lagi. tunggu sampai jemu baru dah xbeli.hehe

red jambu berkata...

hihi.. benda ni dah mahal skang.. susah dah nak jumpe benda ni..

Puteri Nur Hidayah berkata...

Nyumm...nyumm.. Puteri pun suka sngat makan nie.., manis.. Sedap sngat.. Lama jugak x nmpak dijual kt kedai.. Certain kedai jer ada.. Huhuu.. :(

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

lama lak tak mkn..

p/s: PMC tu rasanya ok..sbb tu leh cmpur dgn sunquick..dia ada plbgai jns..