Home » koma..

koma..



baru 3 hari family dapat berita sepupu aku sakit tenat. koma katenya. terkejut habes. asalnya demam biasa je.tapi melarat dari satu hari ke hari yang laen. actually dia (kak Mala) pregnant.dah sarat kot. lepas tu tak sedap badan and then terus demam. melarat pulak tuh,makin lame makin terok,and terus koma. time bersalin pun tak sedar, sampai sekarang ni.. lepas tuh kabarnya ada jangkitan kuman pada otak..! cube fikir, acane boleyh sampai kat otak, padahal asalnya demam je kot. 
aku sedih plus kesian bila fikirkan Kak Mala. kesian kat anak dia,suami dia. berita terbaru pulak, anaknya pun ada jangkitan pada paru-paru. Ya Allah.. Ibunye pon terus koma. Kami hanya berdoa,semoga tiada ape ape yang teruk berlaku. semua sihat macam dulu-dulu. sies aku memang sedih sangat kalau ade ahli family aku yang ditimpa musibah even diorang tak rapat dengan aku. 
Jangan pandang rendah pada DEMAM sekarang nie. Bahaya taw.serum aku bile teringat. maen ngan otak pulak tuh. humm

✿ Kalau Sudi, Sila Lah Komen.. Wink2 ✿

3 ulasan:

Puteri Nur Hidayah berkata...

ishh! Bahay jugak rupanya.. Kecian kat sepupu awk.. Moga2 dia cpat sembuh.. :'(

#Bnyak2 kan berdoa..

✿A I N A A✿ berkata...

ishhh bhy tu kalau kena jangkitan kuman pada otak.. ena belajar, simptom2 dia memang akan koma.. then, hidung berdarah bagai.. hope minta2 bukan jangkitan koma, memang tak de ubat benda ni... painkiller jelah ada

red jambu berkata...

betol ke xde ubat bnde ni eyna? hmm hope die akan sihat cm sdia kala.. kesian kat anak dia..