Home » nak story pasal kawan.. :)

nak story pasal kawan.. :)

Assalamualaikum kawan2...

 aduyaii. ary nih ary sahabat sedunia ka,,, yang aku semangat bangat nak story pasai kawan nih..
huhu.. ataupn rindu kat kawan2 ea,, yer lahh.kawan2 aku sume merantau.. aku jerk yang tersengih2 
kat umah. wuwuwuu.. (sodeh la sangat)
xpe la..nak merantau ke, nak kawin ke, asalkan korang2 bahagia.. takk gitu,, hihi..
buddy yang aku rinduu sangat100x nii.. 



comel tak budak nih..? comel kan..budak ni..STPM candidate 2012.. 
nme nye Wanie (nme manja je la keyh..)
 kampung kitorang jauhh2.. kenal pon melalui Sms, pakwe2 yang kenalkan..huhu.. mula2 tu, 
nak tanak je msj dye, tp memikirkan nak tambah kawan,xpe la msj j la.. pastu dye balas taw. aww
cam nk usha kekasih pulak.. hahaha.. :) bermula dari itu laa kami bekawan. (bulan Mac 2001) Dari 
Sms, berjumpe dekat Kfc, tapi x penah datang rumah lagi.. dye bek sangat tau.. aku sayang persahatan ini.. <3 ..
tapi dye ni cepat sangat jatuh cinta.takut jugak lau jadi pape,memandangkan dye ni DEGILLL. haizz.
susah nak bg nasihat.. nasihat pon,dye ikot kepala dye jerk.. selalu jugak share story dye kapel dengan 
budak 2,dengan abg tu, last2 putos di tengah jalan.,. kesian kat dye ;(..

To Dear Wanie, sabor yee yunk, jodoh ade di mne2.yang pnting kiter kene g cari r k.. yang penting blajar dulu keyh.. n selamat menduduki peperoksaan STPM yea Wanie.bulan 11 nim.. wat molek r..
jgan duk mikir ngat hal hk dok berape penting ag oe.. blajo agi pnting taw.. biar bules masuk U lu, ekgi lau ade jodoh,ade la jodoh kat U plop.. Wanie kan comel.kat mne2 ade org kenang kan, so goo jer..
and,mntak jgan degil ngat dses, dengar nasihat mok,ayh, kwn2 k.jgan ikot pale sndiri ngat ahh.. :)
(ni bkn maroh, cume nasihat je yunk yea.. )





kalau korang sudi,klik link kat tas 2 sekali yea.. 2 iklan says.com.. thanks.. <3

✿ Kalau Sudi, Sila Lah Komen.. Wink2 ✿

2 ulasan:

Hnahdy berkata...

tiba2 teringat debat semalam pasal " kita memberi kasih sayang dulu or menerima kasih sayang dulu??"

✿Lady Ainaa✿ berkata...

sgt cute kwn sis ni.. huhu... All the best for her also... insyaAllah, semoga Allah akan ketemukan dia dengan org dpt menyempurnakan dirinya.. Amin


Can u like my fanpage okay...https://www.facebook.com/ainaaroseberry92