Home » keHiduPan sEorang YAng tAkk beRsosiAL..

keHiduPan sEorang YAng tAkk beRsosiAL..

ASSALAMUALAIKUM.. :)

sape yang takk bersosial..??
sape..???
sape..????
Akuu la.. saye3..
bukan taknak sosial.. tapi TAKK BOLEH.. huh..,
(tak bersosial tu maksudnye tak out merata2 sorang2 ke,ngan kawan ke,ngan Fakwee kee..)
kalau nak pegi mane2, ngan family aje lahh..  maklum aja lah. kalau pegi ngan family kan,
bukan dapt pegi selalu.. semua sibuk ngan work masing2 kan,. haa tu pasal laa.. kadang2 hati ini memberontakk jugak laa.. tapi nak buat camane kan,.. hurm.. saboo je lerr..
aku tak penah pon bercuti mane2 taw.. jeless betol tgk org len bercuti ngan Family. pegi langkawi, pulau2,.haa cakap pasal Pulau,walaupon kat negeri aku, Terengganu banyak Pulau, tapi aku takk penah menjejakkan kaki ke pulau besama Fmily aku.. Pulau idaman aku kat negri Terengganu,mstila Pulau Redang Beb.. cantik woo.. haku takk kire, Honey Moon kitorang nanti mesti pegi jugakk.. hahahh..tak baek kan aku.:) Kadang2 nakk jugak klua ngan buddy2 kite kan, asyik2 ngan family jerk..boring kot.. thee~
bukan nak kata takk rapat ngan family,tapi kalau tiap kali klua.msti ngan family,tak best jgak kenn.
wuwuwu sodehh beb tak bole nak out sndri.. aku nih jnis yang suke jalan2, so fmily kne laa paham..
nakk ambik lesen pon,,aku pkir sebab nak senang time pas kawin,bukan sebelom kawin.. wii~

 kalo korangg pulak camane,,? Adakah same macam saye,, ataupon Adakah bebas seperti burong,, hiihihi.. kalo bebas macam burong, saye nakkk tggal dgan korangg.. hehehe..
✿ Kalau Sudi, Sila Lah Komen.. Wink2 ✿

1 ulasan:

nur azian berkata...

sama la..kite pon tak slalu kuar gak..
slalu dok umah jew..

jom jalan kat blog kite lak :)