Home » today is our ANNIVERSARY..

today is our ANNIVERSARY..

Assalamualaikum.. :)

MUHAMMAD RAMADHAN..?? Sape tuh..? hihii
my Feature Husband.. Insyaallah.. amiin..

ary nih anniversary kitorang.. tapi xsmbut pn.. wat xtau cam tu la.. alahh.. xpnting pon kan
wish ke tak.. mybe aku sorg je yang hingat tarikh anniversary ni,tapi dye x hingat.. wuwuwu..
xpe lah.. lagipun bukan elok sangat sambut menyambut anniversary nii kan..huhu.. (pandai pulak haku nih)
hihihii.. time sorg2 cm ni laa tringat pulak time mula2 jumpe dulu yg terjadi pd taon 2010.. takk terduga pulak jadi cmni.. kitorang tak kawan pon.just tegur2 cm tu jerk..(kat salah satu kem).. pade one day tuu,
my roommate ade bgtau ade org nk kenai.. aku pon wat derk je la..hahaha kunun mlas nk layan.. aku cakap
nak knal dlu la yg mne satu.. hehehe.. pas kwan tnjuk,hati aku cam xderk perasaan pon taw.. biase jeew..(mgkin die xhensem mane pon)... hahaha.. tapi dengan tak se mena2, aku bg jgak la num. fon aku kat dye.
(mybe tgah single..haha) pade mase tu,2 kping jer kitorg msj.. aku pon xde aty jgak kat dye tuu.. bse2 je..
huhu..

LEPAS HABIS PROGRAM, KAT KAMPUNG MASING2..

yoow.. dye yang  aku.. tapi da lepas sbulan lbih abis program.. oo dye still hingat kat haku upenye..
yuhuww.. aku pon layann je la.. yang menarik perhatian aku,dye tuu sllu je nsihat kat aku.. etc: jgn tggal
solat,jga diri,tolong mak kat rumah.. awww.. like laa boy cm ni..
 Time ary raye,dye dtng beraya kat rumah, serius  len giler raup wajah dye..
so kacak,mcm ni muke dye .. hahha lucu je..

LEPAS COUPLE... AWWW..~

sekarang genap 3 taon kitorang kapel.. tapi aku takk bangga bcoz xde ikatan agi kan..nak buat hape,
dating sane,dating sini, bekepit sane sini,,kan xelok tu.. bila da halal nanti, pegi laa nk pegi mane pon,
nak buat hape pon.. kann. betoi takk,, haaa..




dye somell macam tedy bear tuh.. hihi


asyikk.. tegok G-SHORk nye yg baru di beli oleh syaye.. huhu



to my dear Ramadhan..  I hope kte lebih matang mnjalani hbungn kte yg da capai 3 taon ni  xde gadoh2 sbb hal2 yang kcik2, biase saye yg mule kan dulu kan.. kesian awk.. sye nak mtk maaf sbb da bnyk kli luke kan aty awk sblom ni. mybe da bnyak kali terasa ngan sye, tapi awk always pndam perasaan awk tuu..!! sye brdoa smoga hbungan kte cpat brakhir dgan satu  lafaz awk nanti.sye takk sbar nak dengar lafaz awk tuu.. wiii..  And hope hbungan kte slalu bahagia, dirahmati dan di berkati oleh mak ayh
                                          dan Allah s.w.t... amiinn..   




✿ Kalau Sudi, Sila Lah Komen.. Wink2 ✿

5 ulasan:

Fwencez D_yana p3 berkata...

sweetNya...suka baca entry awak nie..
hope your relationship akan kekal selama-lamanya..AMIN :)

red jambu berkata...

tq dear..
insyaallah.. amiin.. :)

Masmira Masri berkata...

so sweet....heheheh ok er bf awk ape xhensem nyer tu...done follow hit meok
http://myaleo.blogspot.com/2012/08/majlis-pernikahan-mya-leo-video.html

Cik Fie berkata...

entri yang menarik :)



#kalau tawu nama background ni , mohon komen entri ni ye . TQ :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/09/freebies-background-tiada-nama.html

✿Lady Ainaa✿ berkata...

wah wah, dah tiga tahun!!! happy anniversery dear.. nak kekal kan hubungan sebulan pun payah tau.. tabik pada sis.. semoga hbgan kapel sis dgn si dia diakhiri dengan perkahwinan.. amin