Home » Di Kala Bosang..

Di Kala Bosang..


haizz so boring, yesterday, today, and next day. wiihihi.. Ditambah dengan keperitan dan kehangatan cuaca di tempat kerja. tapi takpe, panas ke,sejuk ke, boring ke baring ke, kite teruskan je la hidop ni kan. huhu
so baru seminggu menerai (ayat hape ni? TRY lahh) install segala application yang ade dekat Henfon 'baru' ni. Acctually tak lah baru sangat. dah nak sambut anniversary 1st year pon.huhu. and  I succes. bukan susah sangat pon kan. saje je ni buad kemut. ngee. and diantara application yang dah di Installkan ialah whatsapp,WeChat. haa tapi tak pandai sangat gune,lebih2 Wechat 2 haa. poning-poning.haha
so sesape je boleh ler add 'beta' kat WeChat ni haa. Id : Red jambu . nanti taklah bosan sangat kalau ade teman sembang kan. huhu. nak sembang pasal ape boleh je yang positif2 keyh.hek3..
Jangan lupe Follwor my  jugak taw. lepas followr, mention dulu yee. then I akan terus balas follow anda okeyh. :) https://twitter.com/pinkicious

✿ Kalau Sudi, Sila Lah Komen.. Wink2 ✿

1 ulasan:

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

ena kalau duduk rumah, memang mendownload game je la kt fon dikala bosan.. hahahaha