Home » One WEEK More.. Yeahh

One WEEK More.. Yeahh

Fuhh..!! Still berbaki 8 hari untuk pertunangan ku.hihi wahh cam beria jep kan.
Nervous k nervous.. skang dalam kepala otak ni duk mikir camane lah hari kejadian nanti. orang 'ramai' kah,  makanan 'tak cukup' kah,, hahaha macam2. So awal2 ni kena lah plan betol-betol ken. wuhuu~
 
Dengaq cerite rombongan pihak 'Pengantin' lelaki agak ramai. ala-ala perkahwinan Apek and Leuniey tuu.kehkehkeh. tu pasal la kena guna work 'pengantin' bagai. walaupon lambat lagi kott nak bergelar pengantin.
                            Habes tuh, dress dah siap. cincai-cincai jep.hoho..

                                                   ni la my dress. haha (tipu sematemate nak dapatkan pujian)

Then ape yang terkilan kan ku ialah..hehe sista-sistaku di perantauan tak dapet nak balik.hampeh. yelah walaupon just engangement, i'm still nak terkilan jugak.manalah tau aku tak sempat nak naik pelamin,just sempat tunang jer. paham tak,,paham tak,,, 
keyh yang tak paham,buad-buad paham eh. hehew~ 

okeyh tutup cerita pasai tuh.(Boringg). tak nak pikiaq bukan-bukan lagi lah. ohh baru perasan tertaip bahasa penang 'kott'.haha.
 lastly, hope semua berjalan dengan lancar jer. takde kecoh-kecoh,kopoh-kopoh. hohoho. and sama-sama lah kita sedekahkan al-fatihah kepada wira-wira kita yang terkorban di Lahad Datu,Sabah dan berdoa keselamatan mereka dan cepatkan kedamaian..
                                

✿ Kalau Sudi, Sila Lah Komen.. Wink2 ✿

7 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

moga semua bjln lncr ya..amiinn.

hana hadi berkata...

org jauh ke? feztime jumpa kot, jadi pengantin lelaki bawa segala adik beradik sepupu sepapat :)

semoga berjalan dengan lancar

E'in berkata...

selamat bertunang ye...

Mymy Mushie berkata...

Jom join - http://mymymushie.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

izzaty sidrus™ berkata...

semoga bahagia :)

red jambu berkata...

HEHE. thank you sume.. :')

Lady berkata...

selamat bertunang nanti,