Home » kau lah pengubat duka

kau lah pengubat duka


PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Haiyyaa.. lepas satu, satu masalah mendatang. Kena marah oleh ****..yelaa, aku je yang wat salah. orang lain sumenye PERFECT.. aku kan bukan yang terbaik.orang yang tak disayangi..errr.. walau mcamana kita tension pun, tetap ade penawar buat aku.. boleh la nak senyum sikit.. ni haa cuba tengok : 

XPERIA U.. Smart kan,.

ni la penawarnya..(gambar ciplak dari GOOGLE)Da lama tak pakai henfon canggih.. bila dah kerja ni, teringin jugak nak makai henfon gojes sikit, macam korang.. walala.. baru beli semalam, tapi still ada dekat rumah kakak aku, sebab aku suruh dia yang belikan.. tak la mahal sangat sebab henfon ni da kuo pada bulan 5 lepas.. so harganya da turun slow2 la.. tak sabar nak tengok, nak guna,.theehehe..  Kalau korang nak tengok review henfon ni, klik SINI okeyh..

Kalau korang berkenang, jom la beli henfon ni.. cantik,canggih..macam2 ada taw.. tapi satu pesan dari aku, kalau nak beli, beli dengan penjual yang BERTAULIAH tau, untuk mengelakkan kena tipu lah kan.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

✿ Kalau Sudi, Sila Lah Komen.. Wink2 ✿

6 ulasan:

Mimi Nur Farahin Hassan berkata...

Wahh bestnya dapat merasa nset camtu =) Bila la nak merasa ni ?? haha

lantak la berkata...

helo helo :) ~

Alya Natasha berkata...

seronok la die dapat phone baru ^_^

Pena Islam berkata...

mcm best je fon tu..bab2 gadget ni mmg berminat tp kna tgu poket ckup bru blh tukar..huhu..asalkan bleh guna sudah..
jom join contest sy http://penaislam2u.blogspot.com/2012/10/contest-dhuha-ada-kelebihannya.html

cerita best berkata...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Izzah Azizah berkata...

puiyoo !! henfon baru. suke dengan design die. hehehe