Home » My Engagement, 08/03/2013

My Engagement, 08/03/2013


pagi ini ramai pulak Costumer datang.. tahu lah esok dah start cuti kan.haa so pepandai engkorang jerk amek cuti sendiri kan.huhu.. okey tak mau marah-marah, nanti bukan cepat tua, tapi customer yang lari.hihi.. baru-baru dah update entry INI yang mengatakan akan di Upload gambar-gambar pertunanganku.. hihi.. so tanpa membuang masa begitu sahaja, lets go..ceewahh

mase nih sempat lagi skodeng pihak lelaki..!●ᴥ●

with my Bestie..


tersipu-sipu sebab giler ramai orang maa. malu tahu..

hantaran dari pihak Perempuan kepada pihak lelaki...

yang ni pulak hantaran dari pihak lelaki..

masa nak sarung cincin.. 
with my Fiance..

tadaa... yang ni lah yang aku tunggu selama 3 tahun..wakaka.. (citer bohong)

okey dah tertunai tanggugjawab aku untuk mengUpload gambar-gambar ni sume..
dan hari ni sudah 2 bulan bergelar tunangan orang. harap-harap berbahagia sehingga akhir hayat.


✿ Kalau Sudi, Sila Lah Komen.. Wink2 ✿

3 ulasan:

fatin aziz berkata...

wah..tanhiah ye..semoga kekal hingga ke jinjang pelamin.. :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

Teringat pula time ena bertunang dulu. Rindu pula. hahaha. Apapun, tahniah idayu, wahhh nanti kahwin jangn lupa mejemput ye

red jambu berkata...

teriam kasih banyak2 fatin & Ainaa.. in shaa allah berkekalan.. :)