Home » si kaki gelak..

si kaki gelak..




heyy sape suka gelak,,kite kembar hahahha..
yang gambar kat atas tuh sapew.? sapew agi, tuan empunye BELOG nih lahh kan. tak kenal?? ya ya ya. memang patot korang tak kenal sebab aku tak terkenal macam si hotters.ahahaha.. 

eh apesal asik gelak?? dah tajuk nye "si kaki gelak" so aku perlu belakon dalam entry ni yang aku tengah gelak. (walaupon tak) hoho.. 

Ok so actually aku ni agak-agak jenis yang suke sangat gelak kuat2. keyh sape-sape yang rapat dengan aku, diorang akan tau perangai aku ni acane..and sape sape yang tak kenal rapat aku, jangan nak mengade ngade kutuk aku.. and and aku just akan gelak kuat kuat time besame orang yang aku rapat je.. yang tak rapat dengan harap dapat dengar aku gelak.(k perasan).. and ni la dorang yang gile,suke gelak dengan aku.

yang ni ketua geng aku. nampak gengster.haha.

aku rindu nak tengok senyuman kau tuh..

kau cantik macam aku syang..

sebenarnye still ramai lagi geng aku yang selalu bsame aku,gelak same same, nangis same same, tapi gamba diorang takde..nak ambik dekat FB, diorang private pulak dah haa..

Lagi lagi sorang ni kakak aku. bila kat rumah, aku tak kesunyian kalau die ade. kitorang asyik gelak,gelak,gelak sampai tetido. kihkihkih..tapi sekarang dia dah takdee.. bukan takde kat dunia ni, tapi takde kat rumah ni dah haa. dia dah pegi kerja..jauhh. nun.. disinun.. kehkehkeh.. (tiada gambar)

GENG,aku harap sangat lah kita akan terus same same harungi dunia persahabatan kita ni dengan penuh warna warni,macam pelagi..hehe. dan korang dekat sane,jangan lupe dekat aku taw.. dan yang penting ingat janji kita, takkan berpisah.. jangan berkawan dengan orang yang suka mEngumpat..







✿ Kalau Sudi, Sila Lah Komen.. Wink2 ✿

4 ulasan:

Lyeen De Syifa berkata...

klu dha jumpa yg seepala mmg dah tak kisah...gelak sakan klu boleh smpi guling2..ahhahha....smoga happy sllu dgn bff awk..:D

Puteri Nur Hidayah berkata...

Mwaahahaaa...! Gelak ramai.. hehee! Kdang2 gelak smpai x ingat dunia..

✿A I N A A✿ berkata...

terasa happy bila baca entry sis ni.. hehehe ena lak rse nak gelak.. XD.. apapun, semoga persahabatan korang kekal hingga ke syurga.. amin

nabila biela berkata...

owhhh suke gelak upenye..hehe..makin comey blog nih^^