Home » hamster.

hamster.

alololoo shumellnye Hamster tu. Aku nak.. nak jugak.! alahai. kalau aku dapat sekor, memang confirm tak layan dah benda laen. maen dengan binatang nih je. Mesti dah mula jadi pemalas nanti. mummy panggil pn dah tak dengar dah sebab asyik dok layan pakwe baru.huhu.. Semalam ada bagitau kat Hubby, die cakap beli la kalau dah suka kan. And then aku cakap kalau boleyh bia orang yang bagi (ini satu tips nak jimat duit.ngeh3)..  

Kalau tak silap aku harga Hamster ni mahal jugak.Sume barang2 mahal. Dari body,rumah ia mahal taw.  Sebab ape mahal?? mungkin sebab ia comey, tu pasal la mahal.Lagi satu, agak rumit jugak nak jage binatang nih..manja lah katekan. Pendek kata, berbaloi lah kalau beli. kih3.. 

✿ Kalau Sudi, Sila Lah Komen.. Wink2 ✿

3 ulasan:

✿A I N A A✿ berkata...

comel sgt! tapi suka menggigit.. macam pisau gigi dia... choii.. ena lebih suka guinea pig.. eheks

red jambu berkata...

ohh yeap.. tapi yang tak bole trime is sugar glider.. geli siott..!

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

comel takpe mhl skit..hiih