Home » apesal blog aku tak boleh nak komen??? err

apesal blog aku tak boleh nak komen??? err

Haizz.. lame betoi tinggal kan laman belog ni.. asyik sibuk duk belek si facebook je kan.. si belog dibiarkan. huhu..kesian kan.. Bukan apa,just xde tajuk da nak update haa.. tengok..ape yang aku tulis ni pon aku tak tau..haiyya.. Time mula2 Register akaun dulu je best,sekarang da jadi kurang best.. tambahan pulak muncul pulak si twittor ni haa..mengganggur lagi la si belog ni hahahaha.. 

Lagi satu kan, yang aku malas sangat nak update entry belog ni, sebab kotak komennye xderk.. Cube korang tengok kat bawah tuh.. tak boley nak komen direct kan.. camane nak ejas erk? Sape taw..? mintak tolong sangat2.. Hilang mood aku nak update entry bila salah satu function x menjadi..hmm
Pape pon aku harap lah ade sape2 yang baik hati nak tolong aku..Cube jugak cari tutorial dekat belog2 pro, tapi tak jumpa jugak.. 

Korang2.. mintak tolong eh.. jasa korang amat di hargai.


✿ Kalau Sudi, Sila Lah Komen.. Wink2 ✿

5 ulasan:

Aina Sofea berkata...

Takde masalah pun dgn kotak komen . Just click "Catat Ulasan" . Okehh jee . :)

eyka berkata...

testingggg !! :)

Tanpa Nama berkata...

thomas sabo uk urupvzl thomas sabo ulkvrhr thomas sabo uk erenies http://www.tiffanyjewelryoutlet2013.net
louis vuitton sac rlwikh louis vuitton sac cinror louis vuitton negroo http://www.tomsshoesoutletonline.net

Tanpa Nama berkata...

When I've had a long day or am feeling upset it's guaranteed that I will make either lentils or a bowl of pasta. [url=http://www.ukdresshop.co.uk]Bridesmaid Dresses uk[/url]
[url=http://www.expeditionparkaca.com]canada goose vest[/url] harlwkg nvzjgyu [url=http://www.londongenuinepandora.com]thomas sabo outlet[/url] rewcbua [url=http://www.femmescanadagoose.com]Canada Goose Langford Parka[/url] moxsqlr
ddnapor [url=http://www.promkleidde.com/]mac duggal ball gown [/url]

Tanpa Nama berkata...

Look for the styles and coloration you like, get lot of designs. [url=http://www.ukdresshop.co.uk]prom Dresses uk[/url]
[url=http://www.expeditionparkaca.com]canada goose jacket[/url] owpcmhq wtqgvta [url=http://www.londongenuinepandora.com]thomas sabo bracelet[/url] qxkfflj [url=http://www.femmescanadagoose.com]Canada Goose Trillium Parka[/url] swpksgd
grqolut [url=http://www.promkleidde.com/]prom kleider lang[/url]